Kod: YENİ
GENEL BİLGİLER
- SF serisi bantlı tip kavurma fırınları; fındık, badem, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, yer fıstığı, antep fıstığı, kaju vb. kuruyemişlerin istenilen sıcaklık ve sürelerde kavurmak ya da kurutmak için idealdir.
- Isıtmada elektrik kullandığı için; gaz tesisatı, baca vb. donanımlara ihtiyaç yoktur. Bundan dolayı yatırım maliyeti düşüktür ve tekerlekli olduğu için hareket ettirilebilir.
- AISI304 kalite paslanmaz çelik yapı hijyenik üretim ve uzun işletme ömrü sağlar.
- Hassas sıcaklık kontrolü (±2 ºC) sağlayan PID sıcaklık kontrol donanıma sahiptir.
- 2 bağımsız sıcaklık ayarlı kabin ve güçlü hava sirkülasyonu sayesinde hızlı ve homojen kavurma elde edilmektedir.
- Kavurma sıcaklığı, bant ilerleme hızı ve ürün kalınlığı değerlerinin sayısal olarak ayarlanabilmesi sayesinde, her seferinde standart kavurma ile istenilen renk ve aromanın elde edilmesi sağlanır.
- Cam kapaklar ve iç aydınlatma sayesinde, fırın içindeki kavurma sürecinin izlenebilmesi sağlanmıştır.
- İsteğe göre soğutma kabinli veya soğutma kabinsiz üretilebilir.
- Kompakt tasarımı sayesinde, fazla yer kaplamaz.
- Bakımı ve temizliği oldukça kolaydır.
ÖZELLİKLER
Kapasite [kg/saat] ± 5
|
SF-2000
|
Fındık (çifte kavrulmuş)
|
50
|
Fındık (beyazlatılmış)
|
70
|
Yer fıstığı (iç + tuzlu)
|
40
|
Yer fıstığı (kabuklu + tuzlu)
|
20
|
Antep Fıstığı (iç)
|
40
|
Antep Fıstığı (kabuklu)
|
35
|
Ay çekirdeği (tuzlu)
|
25
|
Kabak Çekirdeği (tuzlu)
|
25
|
Susam
|
-
|
Badem (iç)
|
40
|
Kaju
|
30
|
Leblebi (sarı)
|
30
|
Boyutlar [mm]
|
|
Genişlik
|
865
|
Uzunluk (soğutma kabinli / soğutma kabinsiz)
|
